Abigail Tucker

Liūtai mūsų svetainėse

Kaip katės mus prisijaukino ir užvaldė pasaulį

PRENUMERATA

Tapkite prenumeratoriumi ir šią, bei daugelį kitų knygų skaitykite nemokamai.

UŽSAKYTI PRENUMERATĄ


KNYGOS PIRKIMAS

Norite šią knygą turėti savo asmeninėje bibliotekoje visam laikui? Įsigykite.

Knygos kaina:

5,29 

Šios knygos kaina prenumeratoriams: 3,70   5,29 € *užsisakius EL. KNYGŲ prenumeratą 12 arba 24 mėn laikotarpiui.
Knygą galite patogiai skaityti mūsų programėlėje
Apple Google
Produkto kodas: 9786099603322 Kategorijos: ,

Aprašymas

Smagi ir netikėtai gąsdinanti knyga „Liūtai mūsų svetainėse: kaip katės mus prisijaukino ir užvaldė pasaulį“ atskleidžia tikrą mažų, bet ne tokių ir nepavojingų gyvūnų – kačių – sąmokslą prieš visą žmoniją. Žurnalistė Abigail Tucker atliko stulbinantį tyrimą ir po kaulelį išnarstė daugelio taip mylimas kates.

Katės užvaldė nuošalius skersgatvius ir mūsų miegamuosius. Be jokios abejonės, joms priklauso ir internetas, kur virusinis vaizdo įrašas su kačiukais gali būti greitai peržiūrėtas iki 10 mln. kartų. Tačiau kaip katėms pasisekė taip globaliai dominuoti? Juk jos, skirtingai nei šunys, neduoda jokios praktinės naudos. Tiesa ir tai, kad jos yra baisiai nekompetentingos pelių ir žiurkių gaudytojos ir dar kelia pavojų daugeliui ekosistemų. Ir vis tiek mes jas mylim.

Kad geriau suprastume tas tarp mūsų gyvenančias pūkuotas nepažįstamąsias, knygos „Liūtai mūsų svetainėse“ autorė Abigail Tucker keliavo susitikti su veisėjais, aktyvistais ir mokslininkais, kurie savo gyvenimus paskyrė katėms. Sąmojingai, protingai ir itin smalsiai autorė aiškinasi, kaip tie maži padarėliai išnaudoja santykius su žmonėmis, kad taptų įtakingiausiais ir galingiausiais gyvūnais planetoje.

Papildoma informacija

Autorius

Leidykla

Liūtai ne avys

Vertėjas

Jolita Stulpinaitė

Formatas

Leidimo metai

2018

Puslapių skaičius

288

ISBN Kodas

9786099603322