Per Henrik Stenstrøm

Erzinantys kolegos

būdai, kaip suriesti juos į ožio ragą

PRENUMERATA

Tapkite prenumeratoriumi ir šią, bei daugelį kitų knygų skaitykite nemokamai.

UŽSAKYTI PRENUMERATĄ


KNYGOS PIRKIMAS

Norite šią knygą turėti savo asmeninėje bibliotekoje visam laikui? Įsigykite.

Knygos kaina:

13,19 

Šios knygos kaina prenumeratoriams: 9,23   13,19 € *užsisakius EL. KNYGŲ prenumeratą 12 arba 24 mėn laikotarpiui.
Knygą galite patogiai skaityti mūsų programėlėje
Apple Google
Produkto kodas: 9786094930379 Kategorijos: ,

Aprašymas

Vienas iš didžiausių iššūkių bet kurioje darbovietėje – kaip elgtis su „kitais”. Su tais, kurie nėra tokie kaip Jūs. Ir beveik galiu duoti galvą nukirsti, kad jų tarpe yra tokių, kurie Jus erzina!

Aplankęs šimtus įmonių, kuriose kalbėjo apie mikroklimatą darbe, Per Henrik Stenstrøm suprato, kad erzinančius kolegas galime suskirstyti į septynis tipus: primadonas, visažinius, pagyrūnus, pesimistus, keleivius be bilieto, superoptimistus ir oponentus. Šioje knygoje P. H. Stenstrøm analizuoja kiekvieną erzinančių kolegų tipą ir duoda gerų patarimų bei pasiūlo konkrečių sprendimų geriau juos suprasti. Knygoje rasite ir smagių, pamokančių pavyzdžių apie erzinančių kolegų tipus, kuriuos pats knygos autorius sutiko savo gyvenimo kelyje. Šioje knygoje daugelis mūsų atpažins save!

PER HENRIK STENSTRØM (g. 1966 m.) ‒ daugybės kūrybiškumu alsuojančių sričių, knibždančių primadonų ir visažinių, vadovas. Pastaraisiais metais šia tema jis skaito pranešimus, o labiausiai išgarsėjo dėl tikrą sėkmę jam atnešusiojo „Štai kaip suvynioti į vatą idiotus darbe!” P. E. Stenstrøm yra baigęs žurnalistiką, turi radijo bei televizijos laidų vedėjo išsilavinimą.

Papildoma informacija

Autorius

Leidykla

Liūtai ne avys

Vertėjas

Agnė Bartkevičienė

Formatas

Leidimo metai

2022

Puslapių skaičius

256

ISBN Kodas

9786094930379