PRENUMERATA

Tapkite prenumeratoriumi ir šią, bei daugelį kitų knygų skaitykite nemokamai.

UŽSAKYTI PRENUMERATĄ


KNYGOS PIRKIMAS

Norite šią knygą turėti savo asmeninėje bibliotekoje visam laikui? Įsigykite.

Knygos kaina:

7,48 

Šios knygos kaina prenumeratoriams: 5,24   7,48 € *užsisakius EL. KNYGŲ prenumeratą 12 arba 24 mėn laikotarpiui.
Knygą galite patogiai skaityti mūsų programėlėje
Apple Google
Produkto kodas: 9786098323245  Kategorijos: , ,

Aprašymas

Įtraukianti, įtempta, geniali knyga. Maldausite savo draugų ją perskaityti, kad galėtumėte panirti į nesibaigiančias diskusijas.

Vieną rytą dingsta Belos vyras Evanas. Iškviesti detektyvai neskuba tirti šio atvejo. Vis dėlto ilgainiui pradeda daugėti įtartinų aplinkybių, o kartu ir įtariamų asmenų. Pamažu tai, kas atrodė paprasčiausia neištikimybės istorija, virsta neaiškumų ir paslapčių kupina psichologine drama.

Penkios moterys, susipažinusios nėštumo kursuose, toliau bendrauja ir susilaukusios vaikų. Nors draugės labai skirtingos, nė viena jų nesijaučia itin laiminga. Kas iš tiesų jungia tokias iš pažiūros skirtingas asmenybes: nuo tatuiruotos veganės iki prašmatnios advokatės, nuo ambicingos leidėjos iki auklės? Gal jas saisto paslaptis, kurią visos it susitarusios laiko už dantų?

Kiekvienas knygos skyrius pateikiamas vis iš kitos veikėjos perspektyvos: vadinamojo Mamų klubo narių Krisės, Elektros, Skai, Dženės, Belos ar bylą tiriančios detektyvės Ajonos. Pareigūnei bandant išnarplioti galimą nusikaltimą, moterų pasakojimai praskleidžia kiekvienos jų gyvenimo uždangą. Tik ar pavyks Ajonai išspręsti Mamų klubo užmintas mįsles?

Sarah J. Naughton (g. 1975) – Jungtinės Karalystės autorė, kuri užaugo klausydamasi šiurpių Dorseto grafystės pasakų. Į literatūros pasaulį ji žengė su trileriu, nominuotu prestižiškajam Costa Book Awards. Sarah studijavo anglų literatūrą, reklamos agentūroje kūrė tekstus, o šiuo metu gyvena Londone ir rašo psichologinius trilerius.

Papildoma informacija

Autorius

Leidykla

Sofoklis

Vertėjas

Jurga Brastavičiūtė

Formatas

Leidimo metai

2022

Puslapių skaičius

320

ISBN Kodas

9786098323245