Aprašymas
Valgykite taip, kad stiprintumėte savo sveikatą, – tą padaryti jums padės šis New York Times bestseleris, kuriame aprašomos maisto produktų savybės, padedančios organizmui išgyti nuo vėžio, senatvinės demencijos ir daugybės kitų ligų, kurių galima išvengti.
Knygoje „Apie maistą – ligų priešą“ sužinosite, kaip parinkti tinkamą mitybos strategiją ir maisto produktų porcijas, kad maistas padidintų jūsų atsparumą ligoms ir sustiprintų sveikatą.
Mes nepaprastai nuvertinome organizmo galią pastiprinti sveikatą. Novatoriškų idėjų šalininkas, gydytojas ir mokslininkas dr. Williamas Li įkvepia skaitytojus, pateikdamas mokslinius faktus apie daugiau kaip 200 maisto produktų, įrodančius šių maisto produktų savybes sunaikinti vėžį, sumažinti riziką susirgti senatvine demencija ir įveikti galybę kitų ligų, kurių galima išvengti. „Apie maistą – ligų priešą“ nėra knyga apie tai, kokių maisto produktų reikia vengti – tai greičiau gyvenimo pokyčius įkvepiantis vadovas, kuriame aprašomi šimtai gydomųjų savybių turinčių maisto produktų, naudingų organizmo apsaugos sistemoms, kuriuos reikėtų įtraukti į racioną.
Gydytojas William W. Li yra visame pasaulyje žinomas gydytojas, įgijęs išsilavinimą Harvardo universitete, taip pat mokslininkas ir Angiogenezės fondo prezidentas bei įsteigėjas. Jo novatoriški darbai padarė įtaką daugiau kaip septynioms dešimtims ligų, įskaitant vėžį, diabetą, aklumą, širdies ligas ir nutukimą. Jo pranešimas „TED Talk“ konferencijoje „Ar galime maitintis taip, kad numarintume badu vėžį?“ (Can We Eat to Starve Cancer?) buvo peržiūrėta daugiau kaip vienuolika milijonų kartų.