Joseph Murphy

Kaip atskleisti jūsų pasąmonės galias

Afirmacijos 52 savaitėms

PRENUMERATA

Tapkite prenumeratoriumi ir šią, bei daugelį kitų knygų skaitykite nemokamai.

UŽSAKYTI PRENUMERATĄ


KNYGOS PIRKIMAS

Norite šią knygą turėti savo asmeninėje bibliotekoje visam laikui? Įsigykite.

Knygos kaina:

5,29 

Šios knygos kaina prenumeratoriams: 3,70   5,29 € *užsisakius EL. KNYGŲ prenumeratą 12 arba 24 mėn laikotarpiui.
Knygą galite patogiai skaityti mūsų programėlėje
Apple Google
Produkto kodas: 9786090135082 Kategorijos: , ,

Aprašymas

Sėkmės paslaptis nėra jokia paslaptis. Ji žinoma ir taikoma tūkstančius metų. Didžiausią sėkmę istorijoje pasiekia ne tos asmenybės, kurios nuolankiai susitaiko su jas supančia tikrove, o tos, kurios svajoja apie geresnę tikrovę ir taip nuoširdžiai ja tiki, kad iš tikrųjų sugeba sukurti naują realybę – pakeisti aplink egzistuojantį pasaulį.
Ši knyga – tai jūsų asmeninis vadovas į laimingesnį, turtingesnį, daugiau džiaugsmo teikiantį gyvenimą. Vadovaukitės čia pateiktais patarimais ir daugiau nesijauskite aplinkybių auka. Tapkite savo likimo kalviu. Sužinokite, kaip įkinkyti savo proto galias ir neišsemiamus jus supančius išteklius, kad galėtumėte būti, daryti ir gauti viską, ko trokštate, ką įsivaizduojate ir kuo tikite.

Džozefas Merfis, bestselerio „Jūsų pasąmonės galia“ autorius, filosofijos ir teologijos daktaras, yra pripažintas viena iš svarbiausių asmenybių, paveikusių vadinamąjį žmogiško potencialo judėjimą. Beveik tris dešimtmečius jis buvo Dieviškojo mokslo bažnyčios Los Andžele vadovas ir pastorius, be to, parašė per trisdešimt knygų, jos išverstos į daugybę pasaulio kalbų ir parduotos dešimtimis milijonų egzempliorių.

Papildoma informacija

Autorius

Leidykla

Alma littera

Formatas

ISBN Kodas

9786090135082

Leidimo metai

2018

Vertėjas

Jurgita Vyšniauskienė

Puslapių skaičius

320