Ilona Ežerinytė

Sutikti eidą (senesnis leidimas)

PRENUMERATA

Tapkite prenumeratoriumi ir šią, bei daugelį kitų knygų skaitykite nemokamai.

UŽSAKYTI PRENUMERATĄ


KNYGOS PIRKIMAS

Norite šią knygą turėti savo asmeninėje bibliotekoje visam laikui? Įsigykite.

Knygos kaina:

3,49 

Šios knygos kaina prenumeratoriams: 2,44   3,49 € *užsisakius EL. KNYGŲ prenumeratą 12 arba 24 mėn laikotarpiui.
Knygą galite patogiai skaityti mūsų programėlėje
Apple Google
Produkto kodas: 9786090125427 Kategorijos: , , ,

Aprašymas

Galvoti, ką galvoja kiti, prikurti, kas būtų, jeigu būtų, – taip pramogauja Algė, su bendraamžiais bendrauti ne itin linkusi, geriausios draugės neturinti paauglė. Mėgstamoje kavinukėje ji pastebi moterį, kuri perka du kavos, bet geria tik vieną… Kokią istoriją slepia tas paliktas ataušusios kavos puodelis? Norėdama tai išsiaiškinti Algė daug sužinos ir apie tai, kad išgalvota gali pasirodyti besą tikra.

Rašau jauniems žmonėms, kurie jaučiasi nepastebėti, yra jautrūs, drovūs, pažeidžiami, neturintys drąsos gyventi. Jei prie tokio prieini arčiau, jis kartais leidžia pažvelgti į savo vidų, ir tu pamatai sielą – susigūžusią, šlapiais lyg ką tik išsiritusio viščiuko sparneliais, bet jos akyse – atsineštas dangus. Ilona Ežerinytė

Knygos autorė Ilona Ežerinytė tuometiniame Šiaulių pedagoginiame institute studijavo lietuvių kalbą ir literatūrą, nuo 1999 metų gyvena ir dirba mokytoja Vilniuje. Literatūroje debiutavo pasakų knyga Šunojaus diena (jai 2016 metų nacionaliniame vaikų literatūros konkurse skirta pirmoji vieta). Sutikti eidą – antroji autorės knyga.

Papildoma informacija

Autorius

Leidykla

Alma littera

Formatas

ISBN Kodas

9786090125427

Leidimo metai

2016

Puslapių skaičius

176