John Ullmen, Mark Goulston

Tikroji įtaka

PRENUMERATA

Tapkite prenumeratoriumi ir šią, bei daugelį kitų knygų skaitykite nemokamai.

UŽSAKYTI PRENUMERATĄ


KNYGOS PIRKIMAS

Norite šią knygą turėti savo asmeninėje bibliotekoje visam laikui? Įsigykite.

Knygos kaina:

7,49 

Šios knygos kaina prenumeratoriams: 5,24   7,49 € *užsisakius EL. KNYGŲ prenumeratą 12 arba 24 mėn laikotarpiui.
Knygą galite patogiai skaityti mūsų programėlėje
Apple Google
Produkto kodas: 9786090136614 Kategorijos: , ,

Aprašymas

Ši knyga – apie siekių įgyvendinimą, kuriant ilgalaikius ir artimus ryšius, apie teigiamą poveikį žmonėms ir šiek tiek kitokią įtaką negu ta, apie kurią esame įpratę skaityti tokio pobūdžio knygose. Tikroji įtaka yra pa¬stangos suprasti kito žmogaus siekius, jausmus ir glaudžiai bendradar¬biauti siekiant gerų rezultatų – kitaip sakant, paveikti kitą žmogų kartu patiriant jo poveikį. Tik bendradarbiaudami ir siekdami naudos vieni kitiems galime sukurti ką nors vertingo.

Autoriai nurodo principus, kuriais vadovaujantis galima įvaldyti tikrąją įtaką:
• gero rezultato ir reputacijos, tvirtų ryšių siekis;
• gebėjimas klausyti, išgirsti ir suprasti kito žmogaus norus;
• įsijautimas į kito žmogaus mąstymą, idėjas ir pagalba jas įgyvendinant;
• pastangos įsitraukti į veiklą ir būti naudingam net tada, kai to nereikalaujama.

MARKAS GOULSTONAS – medicinos daktaras, UCLA psichiatrijos profesorius, verslo konsultantas. Jis veda seminarus FTB ir policijos įkaitų derybininkams, skaito paskaitas visame pasaulyje. Rašo straipsnius leidiniams Harvard Business Review, Huffington Post, Fast Company, Business Insider, jį cituoja The Wall Street Journal, Fortune ir kt. Parašė knygas Tiesiog klausykitės (Just Listen ), Pasitraukite sau iš kelio (Get Out of Your Own Way ) ir Pasitraukite sau iš kelio darbe (Get Out of Your Own Way at Work ).

JOHNAS ULLMENAS – filosofijos daktaras, tarptautinį pripažinimą pelnęs UCLA Andersono vadybos mokyklos dėstytojas. Įvairiose organizacijose veda seminarus apie įtaką. Įgijo tiksliųjų mokslų bakalauro laipsnį JAV karinių oro pajėgų akademijoje, Harvardo universitete – viešosios politikos magistro laipsnį, o organizacinės elgsenos daktaro laipsnį apgynė UCLA Andersono vadybos mokykloje. Dirba su organizacijomis – vadovams ir darbuotojams padeda veiksmingiau daryti įtaką ir bendradarbiauti. Skaito pranešimus verslininkų renginiuose. Yra kelių knygų vadybos tema bendraautoris.

Papildoma informacija

Autorius

,

Leidykla

Alma littera

Vertėjas

Audronė Gendvilienė

Formatas

Leidimo metai

2019

Puslapių skaičius

288

ISBN Kodas

9786090136614